Tuesday, August 17, 2010

siapa PEN saya?

Tanggal 9 Ogos 2010,sebuah ikatan persahabatn yang terbina selama hampir 6 bulan antara aku dan PEN berubah kepada ikatan yang lebih mesra.lebih special.lebih rapat.iaitu kapel.tak dinafikan ni bukan kali pertama,kedua atau ketiga aku berkecimpung dalam dunia kapel ni,malahan untuk kali keberapa tah aku dah lalui semua ni.kapel clash,kapel clash.aku dah bosan ngan semua ni.tapi tah nape aku still nak buka hati aku ni kat lelaki lain.mungkin sebab lelaki yang baru masok dalam kamus hidup aku ni,seorang yang perfect gentleman kot.Dielah PEN.

PEN.tu la nama gelaran boifee baru aku ni.sumpah aku sayang gila kat PEN.dia taw cmne nak pujuk aku,ape warna kesukaan aku,ape hobi aku,ape aku benci,ape aku suke,mende ape aku paling takot dan macam2 lagi lah. lagi satu ni hah,bila PEN menyanyi smbil petik gitar die tu,mak ai,betapa aku terharu,suka,dan suka lah.kalau depan PEN aku saje je kutuk.kritik macam2 pasal suara dia.tak sedaplah,poyolah,lagu tah pape lah.macm2.tapi pada hakikatnya,aku SUKA.haha.
so,tahniah la kat PEN.dan takziah gak sebab PEN x berkesempatan nak taw semua pujian ni.sape soh xde blog.haha.

bila aku tukar je status kat facebook,teros ramai serbu aku.nak kata aku hot,xdela pon.biasa la,membe2 aku ni pantang ade hot story skit.kalo ade je citer panas,mesti satu maktab taw.kisah pertukaran status aku pun leh dikatakan dah menjadi buah mulut orang.lantak la korang.mulut korang,bukan aku leh nak control.kan3.tapi nasib baik semua yang komen,smue sokong aku.tengs.tengs.aku rasa aku kapel ni pon,berdasarkan kerelaan hati aku seniri.bukan paksaan,mahupun atas dasar kasihan kat sape2.

yang tak berapa nak syok ni,bila aku kapel je tross ade seorang mamat ni nak tacing2 ngan aku.aku suka nak gelar die sahabat.sebab die selalu ada masa aku suka,sedih,hepi,sunyi,semua lah.Die Mr.N. Aku sayang Mr.N sebagai seorang sahabat.aku akui,dulu aku pernah nak hampir jatuh hati kat Mr.N. Tapi nasib baik PEN laju.xpasal2 aku ngan PEN pulak.haha.
tapi pape,aku sedih sangat.sekarang,Mr.N dah x sudi mesej aku,dah xtnya khabar aku,dah xnak sembang ngan aku,dah xnak reply pesanan ringkas aku dan paling aku sedih,die dah xnak kawan ngan aku.alahai.sumpah.aku rasa kosong.aku rasa kehilangan yg amat sangat.betapa besar erti kewujudan die sebagai seorang teman dalam hidup aku.Even aku dah ada PEN,tapi aku still perlukan dia.dia kawan aku,teman aku.rakan aku.bukan seng aku nak terima yang dia dah berubah.entah ape puncanya,aku pun xtaw.mungkin aku yang salah,or memang salah aku.tapi ape2 pun,kepada Mr.N,maafkan aku.aku salah.tapi betapa smpai hati kau melupakan aku 100%.bukankah dulu,kita dah jnji,yang antara kau n aku,wujud satu ikatan prshabatn yang aku gelar kawan baik.besfriend.tapi sekarang?? "Tah,tgok r".Tu ayat last kau.aku sedih.sedih sgt.
terima kasih Mr.N seb sudi berkawan ngan aku. dulu.

beralih dari crita tacing ke crita hepi.*malas nak tacing lame2*

pape pun,kehadiran PEN cukup mmbawa seribu satu perubahan dalam hidop aku.aku makin bahagia.terasa bahagia.dan ingin membahagiakan.PEN berbeza.sebab dia kenal siapa aku.tengs 4 being such a wonderful partner for me.

nota kaki : tah ape la aku mrepek.bulan puasa ni,merepek x dosa kn? haha.ok la tu.

lastly,nak ckap i lobieuww kat PEN.syang awak ketat2.








4 wak lu komen2:

z i e s y a said...

sumpah lame gila xdengaq hg membebel
waaahhhh!!!
rindulaaahhhh!!!

panadol lagi said...

cik ziesya chumel oit,
ni kire mbebel ke der? hohox
hg kalo nk dengaq aku bebel,hbaq ja.anytime aku leh.hehehe

z i e s y a said...

haha
weh letak la pic si PEN ni..
nak tengok jugak orangny macam mane
ha ha

panadol lagi said...

orait.coming soon okeh.ats prmintaan ko,ak letk la nnti...hihi