Wednesday, November 3, 2010Current mood: blank
Category: Romance and Relationships

Ketika bercinta bulan dan bintang sanggup dipetik tetapi kenapa secara tiba- tiba hubungan menjadi dingin? Setiap soalan diakhiri dengan pertelingkahan..tidak tahu punca dan buntu kenapa tidak seakrab dulu?? Ini petikan dari majalah "10 tanda- tanda awal kekasih anda curang terhadap anda!".......

1)Layanan dingin- enggan atau lambat membalas SMS dan panggilan anda atas alasan 'sibuk'.


gua buat gak kdg2,tapi xcurang.

2)Pemarah/ Mencari Salah- kesalahan kecil diperbesar-besarkan sehingga berlaku konflik dan kemudian menggelak perbualan terus meninggalkan anda keseorangan tertanya- tanya1?


tak patut2..hihi

3)Alasan tak logik- enggan luangkan masa dengan anda sanggup keluar bersendirian atau bersama teman2 nya ke tempat lain tanpa anda.

gua xmau isu pembaziran je


4)Berahsia- Tidak seperti dulu, gemar berbuat sibuk, diamkan diri, termenung dan tidak suka anda melihat mobile bag atau barangan peribadi yang lain.


bagi gua,hp tu hak peribadi=privasi. PEN slalu check,gua ok ja.

5)Panggilan misteri- Kerap dengan urusan kerja- overtime, outstation, gym, kecemasan dan menemani boss katanya. Perbualan telepon dengan si pemanggil dibuat tidak ketika anda disisi, berbisik dan singkat jawapanya!

6)Penampilan berubah- Lain tingkah-lakunya, semakin bergaya, wangi, rapi, sering keluar malam dan rambut/kumis kemas dijaga selalu.

7)Masaalah duit- Tidak mempunyai budget yang cukup untuk anda berdua atau keluarga (bagi yang berkahwin), minyak kereta sering habis dipakai, pelbagai alamat email, sering memadam caller ID, hutang kredit kad diluar pengetahuan anda dan bil/receipt misteri restauran atau barangan 'ajaib' anda terjumpa!

8)Kemesraan hilang- Dia tidak lagi berminat untuk duduk bercerita/mendengar isu remeh, tiada kata- kata manis, gurauan dan tidak bermanja seperti dulu. Tiada buah tangan sebagai tanda ingatan!


so far....nope !

9)Teman2 lari- Kawan baiknya menghindari anda seperti lari dari disoal siasat dan rasa bersalah terhadap anda bila bertembung.

10)Naluri- tiba- tiba mengesyaki sesuatu yang tidak kena tapi tiada bukti atau petanda sahih! Perhubungan semakin lama semakin rengang jadinya.


make sure siasat dlu.pastu serang.
pesanan lagi : kalau dah tercurang,xsengaja curang,nmpak mcm curang,baik korang mntak maaf cepat2 kat pkwe korunk. dan, tinggalkan papa yang x patut tu.


0 wak lu komen2: