Monday, December 6, 2010

buku baru beb!

lu orang henti-henti la buat kerja tak pekdah umpamanya update status facebook setiap 5 minit tu.kurang-kurangkan lah makan angin dengan melepak dekat kedai mamak semata2 nak free wi5.
ingat sikit, tahun baru,amalan baru.




respek sikit Maal Hijrah.




bila gua sebut amalan baru,maksudnya amalan baik-baik okeh.



aim gua tahun ni cukup la nak jadi anak solehah.dah banyak sangat nak kena laknat ni,gara2 kuat melawan cakap mama.


1 wak lu komen2:

Izmir Fadzil said...

azam tahun baru aku adalah ingin mencapai azam-azam tahun sebelum ni~!!