Wednesday, December 1, 2010

sedar ke tak ni?

dari mat rempit hampir lepasan SPM hingga ke guru pelatih bakal menggengam sekalung ijazah, gua ucapkan hye hye bye bye. gua tak letak target social status yang tinggi2 sangat nak wish tu,sebab bila gua usha2 follower gua,semua ipg blogger.lagi cantek,ipg gua jugak.so kena lah kan.



macam nak menuleh karangan 1000,mula2 masuk perenggan.


Dewasa kini gua mula buat benda luar sikit dari biasa. gua dah tak buat kerja post status pelik2 dan childish dekat dinding facebook.sekarang gua lagi suka post status ada bunyi educated sikit-sikit.macam " kami dibayar elaun untuk buat assignments ".cukup educated,dengan 14 mangkok yang pergi klik like.tu semua jenis yang makan duit elaun buta.kahkah.cuba lah lu orang contohi gua.dapat elaun simpan.cukup bulan joli.tu baru feel.

status macam "bila hagemaru nak main nih" , gua da kurang2 kan sedikit.apa barang hagemaru bila kampung boy lagi mantap.


dalam hidup kita ni,lu orang realized ke tak,ada macam-macam benda yang kita kadang2 sedar,kadang2 tak sedar. macam mana sedar pun kita,kita tetap sometimes tak sedar juga.
macam gua jugak la.bawak moto tak angkat tongkat tu memang keluar dari paras sedar gua.tak sedar lampu signal kiri berkelip2 lepas keluar simpang depan taman rumah tu bukan tak sedar.memang sengaja.sekali sekala ada mamat ala2 korea tolong hon pun romantik juga.taktik gua saja semua tu.

banyak la benda gerenti lu orang tak sedar.tak sedar tak sembahyang zohor lagi,tapi pergi sembahyang asar dah, tu pun satu hal.hal neraka.hal dunia belum handle elok lagi,sebok nak handle hal neraka.kahkah.astagfirullah banyak2.









sedar tak sedar lu orang semua?









sedar tak sedar ni??









sedarlah...







..LU ORANG DA KENA GEBANG




*shial punya entry.apa? bosan kot.lu orang apa taw.

2 wak lu komen2:

Izmir Fadzil said...

bajet yer je da berubah

panadol lagi said...

walaweh..ko brubah gak ke? aku taw ! ko da x like2 kn? haha