Wednesday, May 11, 2011

Hati kapas

Aku baru tahu,rupa-rupanya bukan perempuan sahaja berhati kapas. Kalau perempuan memang muka sah2 lembut macam kapas,apalagi hati yang memang 2 kali lembut selembut kapas. Yang aku hairan, budak laki ni hah. Muka nampak legend,tapi hati alamakkk kiut. Hah hah? ada yang terasa? Kahkah.


Setakat member2 yang aku kenal banyak sangat ni yang hati kiut. Tacing mudah sangat. Baru usik sikit tacing. Baru sound sikit,tacing. Belum lagi kena buli mental,itupun tacing. Apa masa kecil korang makan cacing ek?


Hah ada yang terasa lagi? Encik S terasa tak? HAHAHA.

Ok sudah. asyik nak kenakan orang.




Kahkah sekali lagi.





Alahai aku memang tak boleh tengok orang muka legend tapi hati kiutt ni. Pehal korang kiut sangat? HAHA.









p/s : Woi2 aku rembat tagline JAMBU ML.


5 wak lu komen2:

foo said...

lu jangan gelak banyak sangat. lain macam dah gua punya feel baca blog bila banyak sangat gelak ni.

panadol lagi said...

habis nak aku nangis ke? haha

Izmir Fadzil said...

cis..aku terasa bhai

Izmir Fadzil said...

cis..aku terasa bhai

panadol lagi said...

izmir ~ sebenarnya aku nak tag link kau..sebab kau salah seoorang mmber aku yag hati kapas. HAHA.