Wednesday, February 9, 2011

Judge orang pada personaliti,bukan pada BLOG

Blog gua ganas. taip main pakai gua lu,gua lu. Sumpah seranah? Bersepah-sepah dalam entri. Biasa la. Gua pun tahu mengeja. tahu menulis. dan paling penting gua pun tahu blogging. So sekarang ada siapa-siapa kisah ke blog gua macam ini?



Satu saja nak pesan.

Nilai orang pada personaliti mereka, bukan pada blog mereka.




kahkahkahkah

Seganas-ganas blog gua, selembut-lembut lagi jiwa gua.

nak bukti ke? Gua kasi okeh.
Gua belai kucing macam belai baby.




Habis lembut dah tu !





gua gua gua gua. tulis gua takda masalah.

8 wak lu komen2:

foo said...

makcik2 pun dah ramai guna gua lu. tak tipu.

panadol lagi said...

brader foo ~ dah macam trend. orang tak follow trend ja bising2 ni. HA HA

ShAwN said...

gua rase lu memang ganas la beb...haha,,,:p

panadol lagi said...

shawn~muka gua ganas tak brader? haha

akuNAJWA said...

MANE BUTANG LIKEE ???!

laoshi' asraf isa said...

gilo rr ganas siot minah nie hahhaa

cik said...

elleh

Meor said...

dont wory sume.. gurl yg aku knal ni mne de gnas pn.. lemah lembut ade lar.. dia sje nk bikin pnas kt blog ni.. hehe :p