Monday, February 21, 2011

laporan berita terkini gua

Pheww. lama dah rasanya tak menjenguk ke dunia blogging ni. Gua baru-baru ini busy mengalahkan PM. Meeting sana sini. Belum campur kegiatan hujung minggu di atas padang institut. Sehingga rutin mingguan gua yakni pulang ke rumah tergendala dan terpaksa dipospone dari satu minggu ke satu minggu. Gua tak kisah tak balik rumah sangat pun. Masalah sekarang gua tak sampai hati hendak menolak ajakan bonda tercinta untuk pulang ke rumah. Gua syak rindu bonda pada gua makin menjadi2, itu pasal lah tiap2 hujung minggu gua akan terima panggilan suruh balik. Ketawa.


Sepanjang ketiadaan gua dalam arena blogging ni, lu orang macam mana? Still buat entry mengarut dan sengal macam gua tak? Kalau ya bagus lah. Mari kita perjuangkan industri blog mengarut bersama-sama.

OK...

Kali ni gua nak share update terbaru pasal diri gua. Gua sekarang tak pakai dah Sony Ericsson jalur hijau gua. Gua curang dengan menjalinkan hubungan cinta bersama Nokia X5 warna merah jambu. Awek sekarang semua nak pink. Baru feminin. Tidak ketinggalan gua juga sudah habis fikir untuk membela seekor berok. Berokbang atau nama skemanya broadband, telah gua langgan perkhidmatannya. Celcom. Melayang jugak lah RM100 gua untuk beli broadband ni. Tapi takpa. Study punya pasal, soal duit gua tolak tepi. Duit lu orang boleh cari bila-bila pun. Tapi nak dapat ilmu, bukan semua ada peluang.


Ironinya gua sangat ternanti-nanti tarikh keramat esok. Boleh sapa2 bagi tahu kenapa? Jeng3. Brader Foo mungkin ada jawapannya.







NOKIA X5-01 - gua punya!


banyak betul pemanggil misteri sejak gua tukar handphone baru ni. ada apa2 ka?

gua syak adik gua hatsumi ryoki( bukan nama sebenar) sangat menjelesi situasi gua sekarang.


9 wak lu komen2:

Izmir Fadzil said...

ko tunggu aku punya fon nanti

Meor said...

bsok sha kahwin kn.. jgn lupe ajk meor mkn nasi minyak nti yer.. ahakss :D

foo said...

komen ni masuk sekali entry atas tu.

jenis adik-beradik hari jadi bersusun. kah3.

panadol lagi said...

izmir : aku tunggu weh. nak jadi antara orang terawal tengok phone baru ko ! ahakhs

panadol lagi said...

meor : xmauu kawen..wuekk..haha

panadol lagi said...

brader foo : belum campur yang bukan adik beradik. kahkah

wawa nasruddin said...

yeah! update gak ko!
hahaha

panadol lagi said...

wawa : fulamak kau follower setia aku meh? ak kena kasi ganjaran ni.haha

wawa nasruddin said...

msti la beb! haha

blnje aku time aku dtg penang nt!
hohoh