Thursday, February 24, 2011

sekitar 23 februari 2011

Tarikh keramat dalam hidup gua. Pertama kerana buat pertama kalinya gua hantar mesej gua kira paling sentap dan touching kepada bonda tercinta. Gua tak sangka gua mampu hantar kata-kata indah yang gua yakin mampu membuatkan air mata seorang ibu mengalir dek kerana terharu. Sebagai cover line, gua syak bonda sengaja reply mesej gua, berbunyi " jangan jadi jebon" . HAha. Baru gua tahu dari mana gua mewarisi sifat humour. Genetik rupanya.

Kedua gua rasa agak terkejut kerana tak sangka umur gua sudah mencecah angka puluhan. Selepas ini, gua tidak boleh lagi dengan riak dan takburnya menggelar diri gua geng "malar hijau" berbanding geng "veteran" dalam komuniti kelas T1PS. Saat umur dah jejak 20-an, semuanya terasa berdebar2. Member gua cakap gua dah boleh kahwin masuk umur 20 tahun ni. Risau juga gua. Mana tahu ada rombongan meminang sampai Taman Macang Manis nanti. Risau2.

Ketiga, gua happy sangat sebab member2 gua celebrate birthday gua. Gua malas cerita banyak. Jum usha-usha gambar !





makan ayam sedap hingga menjilat jari kaki



my BBF sangat chomel kan?




gua birthday girl yang tua




tua-tua pun masih dapat hadiah. X patut2


pocketfull dah strike back weh !



sapa-sapa tak kenal rumate gua, boleh pergi gantung diri


kek 3 beradik





cheesecake dari awek Izmir Fadzil, sahabat gua. tengkyu kechikk !












sapa-sapa belum bagi hadiah dekat gua, boleh post saja ke alamat 18 jalan macang taman macang manis. gua seriuss ! tak main-main.




BRADER FOO tak tuntut hadiah. jadi gua dah sedekah hadiah dekat member gua yg hari jadinya bulan januari tahun 2012 depan.






6 wak lu komen2:

cik jue said...

hepi besday =)
20-an mmg selayaknya untuk kawen..ahak!

panadol lagi said...

tengkyu cik jue :)
jum kawen !

foo said...

jenis posing selalu angkat peace.

segan plak nak minta hadiah, gua pun tak ada apa2 hadiah nak bagi.

Izmir Fadzil said...

er,,panadol,aku kongsi ngn yani tau kek tuh..haha

panadol lagi said...

brader foo : pencinta keamanan,haruslahhhh. haha. bab hadiah malwak ja.kahkah

panadol lagi said...

izmir : yeke? haha tengss izmir. sedap kek tu.