Monday, January 3, 2011

pantai batu feringhi di kediaman rambai

AMARAN KERAS kepada mereka yang sengaja atau tidak sengaja,wajib atau sunat untuk menggunakan laluan depan kediaman rambai agar tidak memalingkan mata 180 darjah ke arah blok tersebut. sekiranya anda melanggar arahan ini,maka secara automatik bahu kiri anda akan menjadi lebih berat samada secara berniat atau tidak berniat.

kepada mereka yang berstatus TERlihat,maka adalah disarankan anda segera melaksanakan solat sunat taubat sejurus selepas tiba ke kamar anda.gua cakap jelas-jelas,lu orang jangan buat2 lupa solat sunat taubat ada berapa rakaat.






"lepas ni pintu blok rambai akan dibina satu tembok besar betul-betul pada posisi depan pagar agar segala bentuk tayangan percuma atau free show akan dapat terpelihara hak ciptaannya.gua minta warden rambai ambil serius perkara ini.sekian.











matahari cukup panas untuk minah-minah canada paras bawah rambai untuk berjemur.berjemur bawah rambai kira superb la kan? gua belum cukup daya ketahanan nak join.

8 wak lu komen2:

D.MasterMind said...

gambar x da ke?? haha~~

Izmir Fadzil said...

aku masih tak faham dengan situasi cemas ni

panadol lagi said...

mastermind~yg tu coming soon...haha
izmir~kau memang tak faham.kau hijau lagi.

GigiWangi said...
This comment has been removed by the author.
GigiWangi said...
This comment has been removed by the author.
foo said...

gua rasa cadangan buat tembok baik ganti dengan buat kerusi. bagi segan sikit minah2 saleh tu.

panadol lagi said...

foo ~ letak kerusi makin menjadi2.menjadi2 jugak lah bilangan yang melawat rambai.

panadol lagi said...

Gigiwangi main kasar nampak. main remove2 comment.